Tämän kakun kanssa mikään ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti. Olin tehnyt ja täyttänyt jo yhden kakun edeltävänä päivänä, kunnes muistin juhlapäivänä, että kakun piti olla laktoositon ja kiirehän siitä tuli. Tuloksena kakku, joka ei ollut niin hyvin kostutettu (kostutin aika maltillisesti, ettei tule liian kostea) ja täytteetkin oli väärät. Tämän kakun suhteen nyt voi sanoa, että moni kakku päältä kaunis....ja kaikki tietää loput.Pohjana kuuden munan sokerikakkupohja. Kostutukseen käytetty vaniljavettä.

Täytteenä piti olla hillo ja kermavaahto. Mutta koska ekaan kakkuun meni jo vadelmahillot, niin tähän jäi jäljelle tasan se mitä kaapista löytyi -eli appelsiinimarmeladi, jonka sekoitin kerman joukkoon. Se ei ollut lapsille maistunut ja eipä tartte moista tehdä koskaan enään uudestaan.

Kakun pinnalla sokerikreemi ja sitten vihertäväksi värjätty marsipaani. pinnalle suihkittu vähän helmiäistä.
Kakkuun tulleesta maalatusta kakkukuvasta löytyy jo aikaisemmin juttua blogistani täältä.
Muutoin koristeena ruskeasta marsipaanista tehty hihnan näköinen rävellys, pari luuta valkoisesta marsipaanista ja sitten vielä ruokakuppi, jonka täytteenä suklaa-toffeerakeita.Kakusta hyvitykset hoidettu, mutta paha maku tästä itsellekin jäi...