Pääsin taasen värkkäämään oikein tyttömäistä kakkua, itse kakun kanssa tais lähtee vähän mopo käsistä...mutta siitä ei nyt vielä sen enempää. Toiveena oli hevonen. Olen aikaisemmin maalannut myös tämän hepan. Tällä kertaa piti sitten vähän kokeilla myös tuota kuvan tomuttamista -ei todellakaan ole vahvin puoleni, joten ihan tavallisia kakkumaalauksia nähdään varmaan blogissani enemmän jatkossakin...

Kuva on maalattu valmiille vaahtokarkkitaikinalle mustalla Wiltonin elintarvikevärillä. Sen jälkeen olen tomuttanut kuvaa mustalla ja valkoisella tomuvärillä. Harjan tomutukset ei valitettavasti kuvasta erotu mutta ne on tehty hopealla kimalletomulla. Kuvan reunat tomutin myös vaaleanpunaiselle tomulla, jota vanhensin lisäämällä sekaan hieman mustaa tomua.

Kukat tehty Gerberamuotilla vaahtokarkkitaikinasta. Kukkia tomuttelin mustalla tomulla aavistuksen ja suihkauttelin helmiäistä. Värjäsin massan itse vaaleanpunaiseksi. Kukkien keskustat tehty silikonimuotilla. Lisäksi koristeena lehtiä varastoista, mustat sokerimassaa ja valkoiset niin ikään vaahtokarkkitaikinaa.

Itse kakusta kuvia löydät blogistani täältä.