Olen tehnyt niin monta Sacherkakkua, ilman, että olen itse päässyt maistamaan koko kakkua. Nyt oli pakko saada tehdä sama kakku Joonan juhliin, jotta pääsen sitä itsekin maistamaan.Ohje on siis sama kuin täällä.

Reunoille tein valkosuklaaristikkoa ja päälle hieman koukeroita. Lisäksi päätin kirjoittaa kakkuun vielä sankarin nimen ja iän. Koristeeksi tuli tuo maalaamani mustavalkoinen pieni kuva Wall-e robotista. Kun kerta täytekakku oli robottiteemainen, oli tämän pakko noudattaa samaa linjaa.

Maalausta lähemmin:Kuva on maalattu mustalla elintarvikevärillä marsipaanikiekon päälle. Kuvan halkaisija on n.4cm, joten aika pienellä sai rustata tuonne alareunaan Wall-e tekstin.

Tähän kakkuun en tehnyt kermapursotuksia, koska minusta kakku oli kaunis ilmankin. Kermavaahtoa (mariannerouheella) sai sitten halutessaan lisätä kakkupalaansa mariskoolista.

Itse pidin kakusta, mutta ehkä se olisi saanut olla aavistuksen kosteampaa. Vaikka sitä olinkin kostuttanut ja pohja itsessään on aika mehukas. Mutta situunatahna sopi kakkuun kyllä todella hyvin. Ei jäänyt kyllä arpikoosia yhtään kaipaamaan...