Nämä muffinssit matkasivat yhdessä suklaisten minimuffissien kanssa kummityttöni koulun Ystävänpäivä -tanssiaisiin. Toiveena oli jotain vaaleanpunaista, joten siitä sitten lähdettiin liikkeelle...

Hedelmäiset minimuffinssit, 50kpl

150g laktoositon margariinia (sinistä keijua)

1½dl sokeria

2 kananmunaa

3½dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

½prk Semperin mangososetta

1dl vettä

4rkl sitruunamehua

2dl Tutti Frutti crushia

Vaahdota pehmennyt margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja sekoita hyvin. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita mangosose ja vesi keskenään. Lisää taikinaan vuoronperään jauhoja ja nestettä. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä sitruunamehu ja Tutti Frutti crush. Laita taikina pakaste/pursotuspussiin. Laita muffinssivuoat minimuffinssipellin koloihin ja pursota taikinaa vuokiin. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele jäähtyneenä.

Muffinssit ovat laktoosittomia.

Koristelussa käytetty mansikkatomusokeri-vesi kuorrutetta, punaista värisokeria ja sokerimassan ja vaahtokarkkitaikinan sekoituksesta tehtyjä punaisia sydämiä. Minimuffinssivuoat Wiltonin.

Samalla ohjeella voi tehdä myös isoja tavallisia muffinsseja. Makuaineita ohjeessa on helppo muuntaa omien mieltymysten mukaisesti. Tällä kertaa tein kahdenlaisia muffinsseja, joissa olisi mahdollisimman vähän laktoosia, josta niistä voisi mahdollisimman moni nauttia.

Suklaiset minimuffinssit löydät täältä.

Blogiin päivitettävien kakkujen lista on suhteellisen pitkä...Olen tehnyt hääkakkuja, maalauksia, voikkarin, tavallisia kermakakkujakin pari, mutta koska en lomaile myöskään hiihtolomalla, niitä saadaan blogiin vielä tovi odotella...