Tilaamani tarvikkeet Have your cake and eat it -firmasta tulivat. Vähän vajaa viikko siinä kesti. Nyt olen enemmän kuin "jouluissani". Paketti olisi tullut ovelle jo torstaina, mutta tietty olin päiväsaikaan töissä. Perjantaina en sitten ehtinyt pakettia noutamaan kun oltiin Nightwishin konsertissa (ja kaikki nyt taas tietää mitä siellä tapahtui), tästä johtuen olen nyt kotona flunssaisena. Tänään hain kuitenkin paketin vähän mieltäni piristämään.

En yhtään ihmettele miksi lukuisat muutkin kakkuintoilijat ovat hurahtaneet tuohon liikkeeseen. Sieltä saa ihania juttuja... Tässä sitä jo seuraavaa tilausta suunnitellaan.

1133947.jpg

Paketissa oli:
-Musta elintarviketussi
-Helmiäisspray
-Violetin värinen pastaväri
-Valkoisia ja sinisiä glitterkynttilöitä
-Hopeita kiemurakynttilöitä
-Valkoista ja vihreää tomuväriä
-Wiltonin koristelupainike (8 kuviovaihtoehtoa)
-Kolme eri kokoista lilja-muottia

Ja nämä kaikki maksoivat POSTIKULUINEEN 42 euroa. Joten voinen sanoa, että hyvin positiiviset kokemukset jäivät ulkomailta tilaamisesta -Halpaa on. Plussana sanottakoot vielä, että tuotteet oli pakattu ja lähetetty samana päivänä kun maksoin ne, paketti oli ensiluokkaisesti pakattu ja kaikki tuotteet täysin kuvauksen mukaisia. Tästä lähin tilaan kyllä kaikki tarvikkeet ja värit tuolta. Taikinamassoja (sokerikuorrutetta tms.) ei tuolta kannata tilata, koska silloin postimaksut nousevat pilviin -joten ne tilaa jatkossakin sitten suomalaisista nettikaupoista.