Tein jo toissa viikonloppuna kaksi suklaakakkua, joissa nyt jälkeenpäin ajateltuna taisi mennä aikalailla kaikki päin seiniä. Kokeilin tehdä suklaakuorrutetta uudella tavalla -ei toiminut ja kakuista tuli aivan liian kosteita. Tarvitseeko sanoa enempää?

1239040818_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjina molemmissa kolmen munan suklaiset kakkupohjat.

Täytteenä suklaakreemiä, toisessa vadelmahilloa ja toisessa appelsiinimarmeladia. Toisen kakun täytettä kuohkeutin purkillisella flora vispiä.

Päällä siis epäonnistunut suklaakuorrutus, joka veti sellaiseksi paakuksi, että ei tosikaan. Joten eipä sitä reunoille saanut edes levitettyä, joten kiiressä laitettu reunoille flora vispi pursotukset lehtityllalla.

1239040664_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koristeena toisessa kakussa valkosuklaarouhetta ja suklaarusinoita

1239041082_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koristeena toisessa reunoilla valkosuklaarouhetta ja päälle kirjoitettu sinisellä geelivärillä Joona. Tämä kakku siis tuli nimpparisankarin juhliin maaliskuun lopussa.

Suklaakuorrutetta teen siis jatkossa vanhalla tutulla ohjeella, enkä millään uudella.

Nämä kakut harmittaa kyllä vielä pitkään...