Löysin Jack Bauerilta aivan ihanan kuuloisen ohjeen: kahvipantterit. Halusin kokeilla tuon ohjeen pohjaa ja jotain muuta päälistä. Siitä se sekasoppainen idea sitten lähti.

1752285.jpg

Pohjan tein kahvipanttereiden ohjeen mukaan (linkki ohjeeseen ylhäällä). Tosin käytin maitokaakaojauhetta ja vanilja-cappucino jauhetta raidoitukseen -Olisi saanut tolla tummaa kaakaojauhetta, että raiidoitus olisi erottunut pohjasta paremmin. Tein pohjan isoon uunivuokaa, en pellille, näin sain pohjasta paksumman ja mehukkaamman.

Kostutin pohjan desillä maitoa.

Pohjan päälle tein Kinuskikissan alkuperäisestä ohjeesta muokkaamani mansikkatäytteen puolikkaana. Sillä poikkeuksella että käytin vanilja aromin sijasta tällä kertaa sitruunaa ja värjäsin täytteen keltaiselle wiltonin värillä -Näin sain täytteestä säihkyvän oranssin.

Päälle tein vielä mokkapalojen normaalin kuorrutuksen:
50g margariinia
3rkl kahvia
2rkl kaakaojauhetta
1tl vaniljasokeria
n.4dl tomusokeria

1752311.jpg

Koristeluun käytin keltaisia nonparelleja ja Vaahteralta yllätyspaketissa saamiani suklaisia koristeita. Lisäksi koristelin jokaisen palan kaupan valmiilla valkosuklaasydämillä.

Makeannälkä lähti ja hyvää oli. Etenkin tuo pohja oli aivan ihanan pehmeä ja kuohkea. Täytyy vielä kokeilla myöhemmin toisenlaisia täytemuunnoksia tämän pohjan kanssa.

1752273.jpg