Pääsinpä taas pitkästä aikaa viikonloppuna tekemään kakkua ristiäisiin. Toiveena oli nimi ja jotain koristelua, sekä raikas täyte. Tässä sitä taas pää lyö tyhjää, heti kun annetaan kakun suhteen vähän vapaammat kädet. Onneksi sain jonkinlaisen aikaiseksi, mutta vähän jotain vielä hampaan koloonkin...

Pohjana viiden munan sokerikkakupohja. Kostutukseen sokerivettä.

Täytteeksi toivottiin jotain raikasta, joten en tiedä miten metsään mentiin. Mutta laitoin pitkällisen pohdinnan jälkeen väliin vademahilloa, sitruunamoussea ja vadelmia. Jälkikäteen ajateltuna, joku perinteisempi (esim. mansikkamousse) ois ollut ehkä parempi vaihtoehto.

Kakun pinnalla mansikan makuista marsipaania, jonka alla mansikkakreemi. Tarkoituksena oli tehdä kakun pinnalle pikeerikirjaimet, mutta ne olisivat peittäneet muutoin koko pinnan, joten päädyin laittamaan nimen pursotettuna. Näin sain nuo muut koristeet mukaan. Kengät tehty silikonimuotilla vaaleanpunaisesta sokerimassasta. Liljat ja risti marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta. Koristeet viimeistelty helmiäiisellä ja kimalletomuilla.

Pursotukset valion laktoositonta vispikermaa, joka valitettavasti purostettuna ei ole yhtä kaunista ja valkoista, kuin flora vispi.

Toivottavasti kakku oli mieleinen!