Eihän tämä nyt kameran mutoinen kakku ole, mutta valokuvausta harrastavalle aikuiselle naiselle toiveena oli kermakakku, jossa sankarin valokuvausharrastus näkyisi jotenkin. Niinpä tein sitten tuollaisen koristeen, jota tehostamaan vähän vanhanaikaista filminauhaakin...

Pohjana kakussa kuuden munan sokerikakkupohja. Kakku on tehty 26cm irtopohjavuokaa, joten lisäämällä tuon yhden munan, sai kakkuun kyllä kokoa. Kostutukseen käytetty vähälaktoosista vaniljamaitoa.

Täytteenä toiveesta hillo ja kermavaahto. Tällä kertaa hillona kuningashilloa (mansikka-vadelma-mustikka) ja karviaismarjahilloa. Flora vispiä kaksi purkkia kaveriksi ja vaniljakreemijauhetta heittelin vaahdon joukkoon.

Kaku pinta flora vispiä. Pursottelin ensin isolla tähtityllalla kakun reunoille ja pinnalle runsaat pursotukset, jotka sitten leipurinraappaa ja pyörivää kakkualustaa apuna käyttäen sliippasin tuollain tasaisiksi.

Koristeena olevat kukat vaahtokarkin makuista kaulintamassaa, lehdet marsipaania, filminauha ja kamera mustaa marsipaania, maalauksia tehostettu valkoisella elintarvikevärillä, sekä kukkia tomu- ja kimalletomuvärein. Kukkiin suihkittu myös helmiäistä. Muutoin koristeena suklaasta pritsattu viivakuviointi ja hopean värisiä pieniä nonparelleja

Onnea Sarille!