Salaisen Leivontaystävän 9-kierros on edennyt jo kolmateen ja samalla viimeiseen kuukauteen. Kuukauden aiheena oli "Jos olisit leivonnainen, mikä leivonnainen olisit?". Piti ihan kaivaa sähköpostista, mutta olin kyselylomakkeeseen vastannut näin: Olisin ehdottomasti suklainen ja täyteläinen kakku. Kuorrutukseni olisi suklaata, eikä sitä olisi sisällönkään kanssa pihtailtu. Maussani olisi joku kiva erikoinen twisti (minttu, rommi, kahvi tms.). Koristukseni olisivat valkosuklaata (moderneja ja yksinkertaisia kuvioita), keksirullia sekä sokerihelmiä/helmiäisiä.

Parini oli lähettänyt kyllä kaiken tarvittavan juuri tuollaisen kakun valmistamiseen, katsokaa vaikka. Lähetys saapui tänään ja se oli tämmöinen:

Paketissa oli:

-3 levyä Pandan suklaata (valkoinen, maitosuklaa ja tummasuklaa)

-Pandan suklaalaku

-paketti keksirullia

-rommi -aromia

-purkki sokerihelmiä

sekä kortti paljastuksineen, joka kaikessa tohinassa unohtui kokonaan kuvasta.

 

Hyvin suklainen ja mieleinen paketti siis tälläkin kertaa. Näistä aineista onkin helppoa alkaa koota mieleistä kakkua. Lupaan leipoa sen ehkä jo nimipäiväni kunniaksi, tammikuun lopulla. Juuri tämän parempaa pakettia ei noilla toiveilla olisi voinut lähettäkään, joten onnistuit kyllä tehtävässäsi täydellisesti. Kaiki paketit ilahduttivat minua ja varmasti tulevat käyttöön.

Salaisena Leivontaystävänäni 9-kierroksella toimi, minulle loppuun asti salaisena pysytellyt Iina eli Minimuffinssi. Kiitoksia sinulle kaikista paketeista. Ne sisälsivät paljon perinteisiä ja helposti käytettäviä tarvikkeita. Ohjeita en ole ehtinyt/saanut aikaiseksi vielä testata, mutta lupaan senkin asian korjaantuvan tässä vuoden kuluessa eteenpäin...

***

Itse lähetin paketteja Sly9-ringin ajan Cup Cake -blogiin.