Tein kesällä aivan ihanan suklaisen kääretortun. Nyt piti kerrankin leipoa jotain omiin tarpeisiin, niin päätin tehdä jotain vahänä samantyylistä... Samalla piti tietenkin käyttää loppuun avattuja purnukoita jääkaapista.

Pohjana tavallinen kääretorttupohja. Ohje löytyy mm. täältä (kun jättää kaakaojauheen pois). Kostutin pohjaa aavistuksen vaniljamaidolla.

Täytteenä jääkaapista löytyneet hillojen ja marmeladien loput. Eli mansikkahilloa, sekä kuningatarmarmeladia (vadelma ja mustaikkamarmeladi yhdistettynä) sekä flora vispiä, jonka joukkoon sulattelin puoli levyä maraboun minttukrokanttisuklaata. Sitten rullalle ja vähäksi aikaa jääkaappiin tekeytymään.

Kääretortun pinnalla raidoitus tummasta suklaasta ja minttukrokanttisuklaasta. Lisäksi tomusokeria, syötäviä hopeisia tähtiä ja muotilla tehtyjä suklaasydämiä.

Herkkua oli!