Tein toiveesta Pingu aiheisen kakun. Innostava hahmo. Kuvaksi toivottiin mahdollisesti maalausta, mutta annettiin kuitenkin kakun suhteen vapaat kädet. Päätin sitten kuitenkin tehdä tämmöisen "leikatun kakkukuvan" tällä kertaa.

Pohjana kuuden munan sokerikakkupohja, tehtynä neliskanttiseen reunavuokaan. Kostutukseen käytetty maitoa.

Täytteeksi toivottiin hillo+kermaahto täytettä, mutta jotain marjaisaa myöskin. Niinpä laitoin kerrosten pohjalle kerroksen mansikkahilloa ja täytteeksi mansikkavaahtoa (1½pk flora vispiä ja ½prk mansikkahyydykejauhetta). Näin ollen täytteestä tuli vähän ilmavampi ja miedomman makuinen, mutta kauniin värinen ja mansikan makua korostava.

Kakun pinnalla sokerikreemi, jonka pinnalla valkoiseksi väjätty marsipaani. Koristeen mustat osat sokerimassaa ja muut marsipaania. Koristeeseen jäi ikäviä koloja, kun en tajunnut että mustan taustan mahalle olisi voinut tehdä yhdestäkin kappaleesta. Noh, tämä toimi hyvänä harjoituskappaleena, ensi kerralla taas olen vähän viisaampi.

Reunoilla flora vispi pursotukset, vaahtoon lisätty aavistus sitruunarahkaa ja vaniljakreemijauhetta, sekä sokeria. Pursotukset tehty isolla tähtityllalla. Pursotusten pinnalla mustaa sokeria.

Kukkien lehtiin piti päästä kokelemaan uutta lehtimuottiani ja tykästyin siihen kyllä kovasti!

Toivottavasti kakku maistuu ja on mieleinen sankarillekin!