Tein entiselle työkaverilleni kakun, jolla hän halusi kiittää työkavereita työsuhteen loppuessa. Kakun tilaajalla oli selvä visio kakusta ja idea oli lähtenyt eräästä ulkomaalaisesta kakkublogista. Samanlaista tästä ei tullut, mutta halutut elementit kakusta kuitenkin löytyi...

Pohjana seitsemän munan suklainen kakkupohja. Kostutettu kaakaolla.

Täytteenä oli toiveesta mansikka- ja vaniljamousset. Vaniljamousseen laitoin flora vanillaa, purkin valion vaniljarahkaa, aavistuksen maustamatonta tuorejuustoa, vaniljasokeria ja liivatetta. Tällä kertaa laitoin molempia täytteitä molempiin väleihin, jotta ne oli leikatessa vähän kuin marmoroitu.

Kakun pinnalla suklaakerma. Koristeet sokerimassaa. Taulun alareuna maalattu hopealla tomuvärillä, sieni, kynä, viivotin ja taulun teksti wiltonin elintarvikeväreillä. Kermaruusut pursotettu aavistuksen violetilla värjätystä vispikermasta. Suklaalehdet tein itse. Kiehkurat tummaa suklaata, koristeena muutama sokerihelmi.

Lähikuvaa kermaruususta:

Muutoin kuvat eivät aamulla kuuden jälkeen oikein onnistuneet ja tästä syystä muita kuvia ei ole. Toivottavasti kakku maistui!