Vallan Makeeta -blogin Titta oli tehnyt tätä ihanaa Ambrosiakakkua Jyväskylän alueen (leivonta) blogitapaamiseen. Silloin ihastuin kakkuun, vaikka Titta sitä kuivaksi valittelikin margariinin unohduttua kattilaan. Itse pidin myös tästä kevyemmästä versiosta ja mietinkin pitkään kummalla tavalla kakun päätän valmistaa. Tein kakun kuitenkin alkuperäisen ohjeen mukaan, koska kakkua söi muutkin kuin minä.

Ohje suoraan Vallan Makeeta -blogista.

Itse käytin kakkuun sitruunaa ja sitruunan mehua. Varsin kivan makuinen kakku voisi kyllä appelsiinistakin tulla. Ehkäpä sitäkin pitänee vielä joku päivä valmistaa.

Kuorrutus tomusokeria ja situunamehua, johon marmoroitu keltaista elintarvikeväriä.

Koristeena auringonkukka ja lehdet valmiista vaahtokarkkimassasta ja suklaahippuja.

Hyvää oli ja tätä tehdään ehdottomasti uudestaankin.