Vietimme työkavereiden kanssa iltaa, jossa pelasimme pelejä ja jutustelimme. Lupasin tehdä kakkua viemiseksi kahvipöytään. Joten edellisenä iltana juoksiin kaupasta hakemaan munia ja suklaata. Kyllä siitä sitten jotain sai kasattua...Pohja:
6 munan suklaakakkupohja
Tehty tällä ohjeella, sillä poikkeuksella, että käytin vain tummaa kaakaojauhetta tällä kertaa.

Täyte:
suklaa ganache: levy fazerin sinistä ja 2dl kermaa (korvasin osan fazerin sinisestä pätkiksillä ja säästin osan ganachesta kakun päälle)
1prk maustamatonta tuorejuustoa
1prk persikoita
1prk flora vanillaa
1/2pss pätkis mini paloja
vaniljasokeria
sokeria
6 liivatelehteä
tilkka vettä

Valmista suklaa ganache ja anna sen jäähtyä pavekkeella tai jääkaapissa -vaahdota kuohkeaksi. Sekoita tuorejuuston sekaan vaniljasokeri ja pieneksi kuutioidut persikkalohkot. Liota liivatteen vedessä, purista kuiviksi ja sekoita tilkkaan kiehuvaa vettä. Sekoita liivateseos tuorejuustoseokseen. Vaahdota flora vispi ja sekoita se seokseen. Yhdistä flora vanilla seos ja puolet suklaa conaghesta. Mausta sokerilla. Rouhi sekaan pätkikset.

Täytä kakku, kostuta vaniljamaidolla. Laita painon alle tekeytymään seuraavaan päivään.Päälle:
1,5dl flora vispiä
1/2 suklaa ganachesta
1/2 levyä geishaa
1/2 levyä suklaata reunukseen (n.50g maitosuklaata ja 50g valkosuklaata)

Kakun keskelle laitoin flora vispiä ja kuvioin koristelukolmiolla. Reunoille levitin suklaaganachea. Sulatin suklaata ja tein leivinpaperin päälle suklaareunuksen -se epäonnistui tysin, koska suklaata ei ollut riittävästi ja jouduin jatkamaan sitä valmkosuklaalla, joka sitten sekoittui tavallisen suklaan kanssa, eikä lopputulos ollut kamalan nätti. Päälle rouhin koristeeksi geishaa ja tönäsin päälle muutaman valmiin suklaalehden.Tuota reunuksen tekoa pitää TODELLAKIN vielä harjoitella. Mutta ainakin kakku maistui ja se on pääasia. Onneksi ei tullut mihinkään juhliin viemisiksi -koska sen kerran kun laitan kakkupaperin, siitä tulee ihan kamalan näköinen. En taida olla kovin siisti leipoja...