Toiveena oli n.30hlön kakku rippijuhlaan. Sankari pitää mansikoista ja kinuskista, joten täytteen muokattiin sitten toiveita vastaavaksi. Lisäksi kakkuun haluttiin moottoripyörä, mallilla ja värillä ei ollut väliä, joten otin rohkean riskin valitsemalla oranssin...

Pohjana seitsemän munan sokerikakkupohja. Tein pohjan neliskenttisella säädettävällä reunavuoalla, niin ison kun isoimpaan minulta löytyvään kakkulaatikoon vain mahtui.

Täytteenä toiveesta siis tuoreita suomalaisia mansikoita lohkottuna, lisäksi kinuskikermaa, jonka valmistin tällä erää tällä ohjeella. Kakku oli myös laktoositon, joten käytössä laktoosittomat tuotteet.

Kakussa kermavaahtopinta Valion laktoosittomasta vispistä ja pursotukset isolla ruusutyllalla. Kakkuun tehty maalattu kakkukuva on ollut jo aikaisemmin blogissani esillä täällä. Lisäksi kirjoitin onnittelut, ristiä kakkuun ei haluttu.

Koristeet valmista vaahtokarkkitaikinaa. Itse värjäilin massaa Wiltonin elintarvikeväreillä oranssiksi ja vihreäksi. Lisäksi koristeena tummasta suklaasta tehtyjä suklaalastuja, keksimurskaa ja amerikanpastilleja. Pritsaukset tummaa suklaata ja kukkien keskustoissa suklaaströsseleitä.

Onnea ripille pääsyn johdosta ja mukava kuulla, että kakku maistui...