Hello Kitty täytekakku matkasi viime viikonloppuna syntymäpäivien juhlapöytää koristamaan. Kuvia maalatusta kakkukuvasta ja kakkuun tehdyistä kukista löytyy jo aikaisemmin blogistani täältä. Nyt itse kakun kimppuun...

Pohjana viiden munan sokerikakkupohja, kostutukseen käytetty vaniljamaitoa.

Täytteenä toiveesta vaniljamousse ja mangomousse. Vaniljamousse tehty samaan tapaan, kuin näissä kakuissa, sillä muutoksella, että mousseen tuli Keijun vaniljajogurtin lisäksi flora vanillaa ja vaniljauutetta.  Mangomousseen käytin Semperin mangososetta reilu 2prk.

Kakun pinta ja koristeet valmista vaahtokarkkitaikinaa, jonka värjäsin itse violetin eri sävyillä, käyttäen Wiltonin elintarvikevärejä. Pinnan alla sokerikreemi. Koristeita viimeistelty kimalletomuin ja helmiäissuihkeella. Kakun pinnalle ripoteltu Wiltonin valkoista syötävää glitteriä.

Kakun suhteen toiveena oli, että se näyttäisi vähän samalta, kun Miljalle tekemäni vaaleanpunainen heppakakku. Tähän kakkuun tein paljon asioita samalla tavalla, mutta värimaailmaa halusin hieman muuttaa.

Pursotukset tehty myös tähän kakkuun isolla ruusutyllalla. Kakun pinnalla violetiksi värjättyä flora vispiä, pursotettu pienellä ruusutyllalla.

Pritsaukset tummaa suklaata, tehty vapisevin käsin. Tuo pritsaaminen tuntuu olevan homma, mitä voin harjoitella maailman tappiin asti ja siinä ei silti koskaan tule täydellistä...

Onnea Riina ja toivottavasti kakku maistui!