Tein pari viikonloppua sitten ylioppilasjuhliin makeita tarjottavia. Ylioppilas pikkuleipien ja ylioppilaslakki täytekakkujen lisäksi juhliin matkasi myös nämä kaksi pienempää suklaista hyydykekakkua. Tämä on minusta kiva lisä tarjottaviin, eikä ehkä niin perinteinen juhlakakku. Kuvat ovat aika omituisen värisiä huonosta valosta johtuen.

Tein kaksi pientä kolmen suklaan dajmjuustokakkua. Ohje tähän pienempään versioon löytyy mm. täältä. Suklaata tosin laitoin tällä kertaa hieman enemmän, jotta kakut olisivat hyvin suklaisia. Flora vispiä oli vähemmän ja tuorejuustona käytin maustamatonta versiota, ei laisinkaan mascarponea.

Kakkujen pinnalla persikkaa, ananasta sekä tummia ja vihreitä viinirypäleitä, loput dajmrakeet ja valkosuklaa pritsaukset.

Tämä kakku on kyllä eniten valmistamani hyydykekakku pitkään aikaa. Lisäksi kakku on myös ehdottomasti oma suosikkini. Suklaata voi vaihdella oman mielen ja maun mukaan. Myöhemmin blogiin tulossa mm. kolmen suklaan nougatjuustokakku.

Toivottavasti kakut maistuivat!