Toiveena 9-vuotta täyttävälle pojalle oli Star Wars -aiheinen kakku. Mitään osviittaa ei ollut siitä, mimmonen kakun ois pitänyt olla. Joten tein kakusta massapäällysteisen, koska niin harvoin pääsen koko kakkua massalla kuorruttamaan. En tiedä oliko se välttämättä nytkään ykköstoive, mutta kun ei rajattu poiskaan, niin uskalsin kokeilla kepillä jäätä...

Pohjana 3 munan suklaakakkupohja, kostutukseen käytetty kaakaota.

Täytteenä suklaavanukasta, banaanisiivuja, sitruunamehua (estämään banaanisiivujen tummumisen), susupala-kermavaahtoa kahdessa täytevälissä.

Kakun pinnalla sokerikreemi, jossa vähän sitruunaa.

Kakun pinta vaahtokarkin makuista kaulintamassaa. Kaikki koristeet samaa massa, värjätty elintarvikevärein.

Kakun pinnalla sinistä kimellesuihketta. Pienet hopeiset nonparellit kaulitsin massan sisään, jotta pysyisivät paremmin kakun pinnassa kiinni. Koristeena kaksi valomiekkaa ja keltaisia tähtiä (yhtä monta kun sankarilla vuosia), sekä Star Wars -logo. Ideana oli saada kakkuun tähtitaivaan tuntua. Paljon kimalletomuvärejä ja magic sparkseja viimeistelyyn.

Tätä kakkua oli pitkästä aikaa ihan lysti tehdä. Mitä nyt massa ehkä jäi hipun verran liian paksuksi, eikä alareunoista asettunut kakun pinnalle ihan niin tasaisesti kun olisin halunnut. Lisäksi tällä massalla on ikävä tapa joskus vähän repeillä. Maussa voittaa marsipaanin, mutta marsipaania vaan on kivuttomampi työstää.

Hyvää syntymäpäivää Iirolle ja toivottavasti kakku kelpasi sankarillekin!

Aikaisemmin samaan osoitteeseen on matkannut tämä aarrearkkukakku.