Launtaiksi pitäisi valmistua kakku Tohtori Sykerö -maalauksella. Päätin aloittaa urakan hyvissä ajoin, sillä vaikka lapsuudestani toki muistan kyseisen hahmon, en olisi osannut sitä ulkomuistista piirtää. Sain sitten tilaajalta avuksi dvd-kotelon kannet, josta lähdin sitten ottamaan mallia itse maalaukseen.



Ei tuo lopulta vaikea kuva ollut maalata, vaikka lopputuloksessa näkee aina asioita, jotka olisi voinut tehdä toisin. Tarkistin sitten vielä you tubesta tuon takin väriä ja itse filmeissä se näyttääkin olevan sininen, vaikka saamassani kuvassa se on selvästi tumman violetti. Noh, se on nyt tuollainen, saakoot kelvata. Vielä mietin teenkö kuvalle taustaa, mutta maalaus tässä vaiheessa näyttää tältä:



Menin kuin meninkin sitten pilaamaan maalauksen taustalla. Tiedetään, että tausta olisi kannattanut tehdä ennen varsinaista kuvaa, mutta näitä ideoita tulee aina jälkikäteen. Ei tuosta nyt kyllä yhtään parempi tullut -päinvastoin. Mutta sellainen se nyt on. Ehkä kakun pinnalla näyttää vähän paremmalta. Hope so.



Lopputulos olikin sitten aivan toisenlainen. Itse kakku löytyy täältä.
Näin se mieli ja ideat muuttuu...