Tämän kakun tein jo joulukuun alkupuolella syntymäpäiväkahveilleni tarjottavaksi. Tein suklaisen juustokakun ja halusin pitkästä aikaa tehdä omaan tarpeeseen massalla kuorrutetun kakun. Tähän idea lähti lempiväreistäni: valkoisesta, sinisestä ja turkoosista.

Pohjana kolmen munan suklainen tuhti kakkupohja. Kostutettu maitokahvilla.

Täytteenä kesällä Ullan Unelmasta ostettua kirsikka hyydykejauhetta (½prk) ja se pakkauksen mukaan valmistettuna (½dl vettä ja 2½dl kermaa). Täytteeseen lisäsin vielä n.80g tummaa suklaata rouheena.

Kakun pinnalla sokerikreemi ja marsipaani. Kaikki koristeet marsipaania. Painettu kaulitusta levystä erikokoisilla ympyrämuoteilla. Kiinnitetty vedellä.

Kirsikkainen täyte oli kivaa vaihtelua tavallisiin täytteisiin. Itse pidin siitä kyllä.

Leikkauskuvaa: