Pari viikkoa sitten vietin iltaa vanhojen työkavereiden kanssa ja tein sinne mukaan viemisiksi tätä kolmen suklaan juustokakkua. Lisäksi mukana matkasi vielä rasiallinen tuoreita mansikoita raikastamaan kokonaisuutta ja tämä kombinaatio toimikin vallan loistavasti.

Pohjana dominomurskaa ja margariinia.

Ohjeen mittasuhteisiin otin vähän osviittaa tästä ohjeesta. Pienensin ohjetta kuitenkin, koska tein kakun tuohon n.20cm vuokaan. Täytteeseen tuli voin 1dl flora vispiä/kerros ja puolikas suklaalevy kutakin. Liivatteen määrää vähensin huomattavasti ja vieläkin olisi voinut vähentää.

Hieman ripeämmin ois voinut kasata mousset vuokaan, sillä nyt kerrosten reunat eivät ole yhtään niin tasaiset kuin olisin halunnut. Mutta tein kakkua iltasella, joten hätä ei lue lakia, vai miten sitä sanotaan?

Koristeena kakun pinnalla kustakin suklaasta vuoltuja "rullia" ja tuore mansikka.

Tämä oli hyvää, täyteläisen suklaista ja makeaa. Mansikat tasapainottavat hyvin, joten kakku kyllä vaatii jotain tuoretta ja raikasta kaveriksi -Tosin sehän voi olla vaikkapa tuoretta ananasta, vadelmia, mustikoita tai mistä sitten itse sattuukin pitämään...

Nautinnollista kevättä!