Tämä kakku valmistui salaa rakkaalle ystävälleni yllätyksenä. Kakun tilaaja oli ystäväni miesystävä. Toiveena oli suklainen kakku. Kyselin myös tehdäänkö torsokakku, siihenkin tuli lupa, mutta varsinainen miesvartalon muotoinen kakku jäi tekemättä, koska synttärisankari ei ole kova marsipaanin ystävä. Torsosta jäi tietenkin puuttumaan se olennainen, eli rintakarvat.

Pohjana on kolmen munan suklainen kakkupohja. Kostutukseen käytetty kaakaota.

Täytteenä oli toisessa välissä valmiista mansikka hyydykejauheesta valmistettu mousse ja toisessa välissä suklaakermavaahto.

Kakun pinnalla suklaaganache, joka on valmistettu fazerin sinisestä, tummasta ja valkosuklaasta. Tuosta sekoituksesta tulee koostumukseltaan paras suklaakuorrute. Tummasta liian kitkerä ja maitosuklaasta liian löysä. Kaikkia laittamalla kuorrute on paksua, hyvin levittyvää, mutta myös pehmeän suklaista ja makeaa.

Kakun pinnalla koristeena aikaisemmin blogissakin esillä ollut miestorso -koriste. Sekä marsipaanikoristeet: valkoisia ruusuja ja vaaleanvihreitä muratin lehtiä. Lisäksi koristeena helmiäisiä ja valkosuklaapritsaus.

Onnea 30-vuotiaalle!