Nyt ovat poikani juhlat onnellisesti takanapäin ja ehdin kirjoittelemaan kakuista hieman enemmän. Sankarilla oli siis toiveena kakkuun tämän hetken ykkössuosikki robotti Wall-e. Saamansa piti. Vaikka kuvan kanssa vähän kiire meinasikin tulla, niin siitä tuli ihan kohtalainen.



Pohjana viiden munan sokerikakkupohja, joka on kostutettu vaniljaisella sitrunamehulla.

Välissä diplomaattikreemi ja persikkainen vadelmamousse.

Diplomaattikreemi:
2pss vaniljakastikejauhetta
4dl vettä
1prk flora vispiä
ripaus sokeria

Valmista vaniljakstikejauheet pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita jauhe pienempään määrään vettä, jotta kastikkeesta tulee jäykempää. Anna tekeytyä jääkaapissa. Sekoita kastike vaahdotetun flora vispin kanssa sekaisin ja täytä.

Persikka-vadelmatäyte:
1prk säilykepersikoita
1prk maitorahkaa
1prk flora vispiä
4 liivatelehteä
½dl vettä
2dl jäisiä vadelmia
sokeria

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota flora vispi. Hienonna persikat ilman lientä soseeksi. Purista liivatelehdet kuviksi ja liota tilkaan kiehuvaa vettä. Kaada liivateseos maitorahkan joukkoon. Lisää persikkasose. Kääntele seos vaahdotetun flora vispin joukkoon ja mausta sokerilla. Kääntele viimeisenä joukkoon jäiset vadelmat.

Maalatun kakkukuvan alle tein masikkakreemin.



Pursotukset jätin tarkoituksella vain reunoille, että kokonaisuudesta ei tule liian sekava. Reunoille päädyin pursottamaan kierretähtityllalla suoraa ja siksakkia vuoronperään. Suhteellisen yksinkertainen lopputulos siis.

Koristeeksi laitoin vielä marsipaanista käsin tehty sankarin nimi, jonka viimeistelin mustalla syötävällä glitterillä. Wall-e:n värien mukaisesti.



Ja itse sankarista vielä kuvaa. Viisi kynttilää sammui leikiten...



Onnea Joona ja kiitos vieraille!

Myöhemmin olen tehnyt myös tämän Wall-e kakun.