Pääsinpäs pitkästä aikaa valmistamaan tyttövauvan ensimmäiseen juhlaan kakkua. Toiveena oli vaaleanpunaista ja valkoista, jotain yksinkertaista ja kaunista. Valaistus vähän huono, kerma näyttää keltaiselta. Oikea väri näkynee tuossa viimeisessä kuvassa. Tämä valokuvaus kun ei ole mun vahvinta alaani...

Pohjana kuuden munan sokerikakkupohja. Toiveena oli tumma pohja, mutta se sitten tuppas tekohetkellä unohtumaan kokonaan, joten pahoittelut siitä.

Täytteeksi toivottiin jotain hyvää. Juu, olipas helppoa toteuttaa, kun niitä hyviä täytevaihtoehtoja on niiiiin paljon. Ajattelin kuitenkin makean päällisen vastapainoksi jotain hyvää ja raikasta. Niinpä päädyin sitten laittamaan kakun väliin mansikkapyrettä ja marianne crush moussea.

Kakusta kuva ilman koristeita:

Kakun pinnalla sokerikreemi ja kiekko vaaleanpunaiseksi värjättyä vaahtokarkin makuista kaulintamassaa, johon ristikkokuviointi tehty marsipaanipyörällä. Reunoilla flora vispi, joka sliipattu raapalla tasaiseksi. Pursotukset kakun pinnalla myös niin ikään flora vispiä, tehty isolla tähtityllalla.

Vauva tehty silikonimuotilla ja siitä löytyy enemmän juttua täältä. Lehtikoristeet vaahtokarkin makuista kaulintamassaa ja suihkittu helmiäisellä. Lisäksi kakun pinalle ripottelin vielä Wiltonin valkoista syötävää glitteriä.

Onnea pienelle tytölle kauniista nimestä!