Edellisen Banoffeen valmistamisesta onkin kulunut jo jonkin aikaa. Voitin kesällä Confetin arvonnassa ihanan kesäkorin, jossa oli purkki kondensoitua maitoa ja siitä piti nyt vihdoin päästä jotain valmistamaan. Päätin tehdä vähän toisenlaisen version tästä herkullisesta kakusta. Päärynää eli päroffee. Aikaisemmin olen tehnyt myös vamuffeen.

Pohjana tällä kertaa kaurakeksejä, koska digestivet alkaa jo vähän tökkiä. Kakun koko hyvin pieni, tehty 15cm irtopohjavuokaan.

Ohje kakkuun löytyy mm. täältä.

Täytteenä säilykepäärynöitä, jotka kuutioin. Lisäksi reilu puoli purkkia kondensoidusta maidosta keitettyä toffeeta ja kermavaahtoa. Koristeena kaakaojauhetta ja kaksi sokerimassa perhosta.

Piece of cake:

Hyvää oli, mutta kovin makeaa tietenkin, että kakun koko siinä suhteessa oli ihan passeli!