Sain Confetilta postia. Pääsin testiryhmään, testattavaksi otin paketin marsipaania. Vaalensin luonnonvalkoista marsipaania Wiltonin valkoisella elintarvikevärillä. Maultaan marsipaani oli mantelinen.

Käyttökokemuksia: Marsipaania oli helppo työstää. Massa oli pehmeää, joten sen värjääminen valkoiseksi oli suhteellisen helppoa. Massan kaulitseminen onnistui ihan samalla tavalla kuin normaalin kaupan marsipaanikin. Pinnasta tuli tasainen ja kaunis.

Maalasin vihreät koukerot pinnalle käyttäen Wiltonin vihreää elintarvikeväriä. Maalaaminen oli helppoa ja vaivatonta. Väri tarttui pintaan hyvin. Ehdoton plussa tälle massalle tuli pakkauksesta. Paketin avaaminen ja massan ottaminen pois neliskanttisesta paketista oli huomattavasti helpompaa, kuin normaalista putkilomallisesta pötikästä. Lisäksi paketin uudelleen sulkeminen oli huomattavasti helpompaa.

Maultaan marsipaani oli mantelinen, joka ei ole omaan makuuni. Marsipaaniahan voi maustaa hyvin leivontaan tarkoitetuilla aromeilla ja usein olen itse näin tehnytkin.

Tein viikko sitten 5kpl hääkakkuja ja niistä yhteen testasin tätä Confetin uutta marsipaania. Paketista riitti alusta yhdelle maalaukselle ja vähän jäi massaa yli, käytin sen koristeiden valmistamiseen.