Kuten teistä ehkä moni on ehtinyt jo lukea Salainen leivontaystävä 3 -blogista, että minä sitten tarjouduin seuraavan ringin emoksi. Onneksi aikaisemmat emotkin olivat myöntyväisiä ja minä pääsen koittamaan omia rahkeitani. Jännää on, koska kaikki aikaisemmat kolme kierrosta olen ollut mukana ja nyt pääsen itse emoilemaan. Omia paketteja ei nyt tule, enkä pääse arvuuttelemaan omaa salaista ystävää, mutta ihailen sitten senkin edestä muiden paketteja. Olen ihan innoissani!

Tänään aamulla klo 8.00 julkistin sitten seuraavan ringin blogin. Sain vihdoin sivupohjan ja napin mieleiseksi. Nyt sitten odotellaan edellisen ringin päättymistä, ennen kun hyökätään työn kimppuun! Olette kaikki tervetulleita jakamaan tunnelmia tänne:

1676255.jpg

Ilmoittautuminen itse rinkiin alkaa myöhemmin. Ilmoitan siitä Sly4 -blogissa vielä tarkemmin. Lisäksi perustelen tällä emotouhulla tietenkin sitä, että seuraavien kuukausien aikana voi jäädä leipomiset hieman vähemmälle. Vierailkaa kuitenkin täällä, en ole mihinkään hävinnyt ja kommentteja luen edelleen mielelläni!