Olen tehnyt aikaisemmin Wieniläisiä suklaasormia ja sen reseptin pohjalta syntyivät nämäkin pikkuleivät, tosin pienin muutoksin. Näitä tarjoiltiin poikani nimipäiväkahvituksilla. Ja todella hyviä olivat, itse tykkäsin enemmän tästä versiosta.

Ohje löytyy blogistani jo täältä. Tällä kertaa tein ohjeeseen sen verran muutoksia, että taikinassa käytin tummaa suklaata, nesteeksi lisäsin 1dl Dooleys toffeelikööriä (kuumensin ensin alkoholin haihtumikseksi, vaikka ehkä olisi haihtunut myös paistettaessa -mutta pelasinpa nyt varman päälle, että lapsetkin saisi näistä nauttia). Keksitaikina oli näin ollen vähän löysempää tällä, kuin edellisellä kerralla, joten hempompia pursottaa.

Valmiit pikkuleivät kastoin sulassa valkosuklaassa ja koristelin Lidlistä ostamillani tummilla suklaalastuilla.

Tää on kyllä ihan loistava pikkuleipäohje, makua voipi muutella oman maun mukaan suklailla ja nesteellä haluamakseen. Lisäksi tuo pikkuleipätaikinan purosttaminen on jotenkin niin hauskaa ja erinlaista. Tällä kertaa tein myöskin ässiä, mutta näissähän on vain mielikuvitus rajana.

Osan jätin kastamatta suklaaseenkin, mutta kauniimpia minutsa nuo koritelummat kuitenkin oli...

 

**Huomio huomio!

Kaikille jotka blogissani/sähköpostitse olette kaipailleet kuvia Talvisistä hääkakuista telineessään. Sain nimittäin eilen sähköpostitse kuvat hääparilta ja olen lisännyt ne nyt tuonne postaukseen!