Lapsuuden ystäväni pyysi minua valmistamaan kakun heidän tytön nimenantojuhliin. Toiveena oli samanlainen kakku, jonka he olivat löytännet netistä googlen kuvahaulla. Kyseessä oli kaunis Taikina Taivaan valmistama Hello Kitty -kakku. Rima asetettiin siis suht korkealle. Torso (Hello Kitty) oli onneksi tilattu täältä jo valmiiksi, joten minulle jäi vain kakun toteuttaminen, tällä kertaa toiveesta yksikerroksisena.

Pohjana kuuden munan sokerikakkupohja. Kostutukseen käytetty vaniljamaitoa.

Täytteen suhteen ei ollut toiveita, joten tällä kertaa ne vedettiin ihan omasta hatusta. Kakun väliin päätyi ensin kerros vadelmahilloa ja sitten diplomaattikreemimousse. Eli vaniljakreemi-kermavaahtoseos moussena, lisänä aavistus maustamatonta tuorejuustoa ja liivatetta. Kakku on  vähälaktoosinen.

Kakun pinnalla mansikkatomusokerilla ja Wiltonin pinkillä elintarvikevärillä värjätty vispi. Pursotukset tehty mallin mukaan flora vispistä. Kukatkin väsäsin eräänä iltana, jotta olisi samantyyliset kuin esimerkissään. Kukat vaatokarkkimassaa ja lehdet marsipaania. Kuva hieman vaikea ottaa pimeässä ja siksi valoittunut...

Lisäksi kakun mukaan laitoin vielä yhden ylimääräisen kukan lehtineen, jonka voi sitten laittaa yhdenmukaistamaan kattauksia, vaikkapa keksikulhoon. Lisäksi mukaan laitoin kaksi piparireunaista laattaa, jos haluavat Hello Kittyn alle, esimerkkikakun mukaisen alustan.

Onnea pienelle tytölle kauniista nimestä ja kiitos luottamuksesta!