Eilen oli mieheni nimipäivät ja ensin ajattelin, että en joulun alla ala tekemään kyllä kakkua -Mutta, sitten kuulin, että viraitakin olisi tulossa ja jotain tarjoiltavaa pitäisi loihtia, päätin kuitenkin tehdä kakun. Nopeasti.Pohjana kolmen munan sokerikakkupohja.

Tein väliin valkosuklaa ja maitosuklaamousset. 1,5prk flora vispiä ja 1prk maitorahkaa ja jaoin massan kahtia. Toiseen 1pss Blå Bandin suklaamoussea ja kultasuklaan salmiakkisuklaata rouheena ja toiseen valkoista tobleronea sulatettuna ja hasselpähkinärouhetta lisäksi. Kostutukseen vaniljamaitoa.

Päällä kermapursotukset ja sitten erittäin epäonnistuneesti yritin pursotella tuota koristelugeeliä (sinistä ja hopeaa), jota sain Salaiselta Leivontaystävältäni. Päässä oli vähän toisenalaiset visiot tämän geelin käyttämiseen, mutta hätä ei lue lakia. Kiirreessä harvoin tulee kaunista, minulla ainakaan.

Päälle sokerimassasta tehty laatta, johon kirjoitin sankarin nimen elintarviketussilla. Koristeena Wiltonin keltaista sokeria ja vaaleanpunaisia rakeita -Melkoinen sekasoppa siis...Kyllähän sitä taas syötyä tuli ja joulu ei ole vielä edes alkanut...