Salaisen Leivontaystävän 10-ringin kunniaksi Emot Pinkkis ja Isa järjestivät leivontakilpailun, jonka aiheena oli rakkaus ja koristelu. Kehittelin kilpailua varten vähän uudemmanlaisen version muffinsseista, jotka voipi syödä viimeiseen pisaraan asti. Resepti oli koottu kilpailun teemaa silmälläpitäen -Rakastan suklaata ja toisekseen nämä tehtiin meidän kihlauksen kunniaksi! Pääsin mukaan kymmenen parhaan kilpailufinalistin joukkkoon. Ja aivan todellisena yllätyksenä tuli minulle voitto koko kilpailusta. En voi uskoa tätä todeksi. Mukana oli niin paljon toinen toistaan upeampia luomuksia, että en voittoa todellakaan osannut odottaa, saati edes toivoa. Kiitos kaikille äänestäneille. Olen vilpittömästi iloinen, otettu ja onnellinen tästä!

Cups of Love

Suklaakuppeja (valmista itse tai käytä kaupan valmiita).
Jos valmistat itse, tarvitset joko tummaa-, maito- tai valkosuklaata, sekä muotiksi esim. silikoniset muffinssikupit.
Sulata suklaa ja levitä se kuppien pohjalle ja reunoille. Anna kovettua pakkasessa ennen irrottamista. Voit myös valmistaa kupit Sekasopan Marien tapaan.

Kuppien pohjalla unelmakääretorttupohjasta ympyrämuotilla leikatut palat, jotka kostutettu alla olevan esittelyn mukaisesti.
Oman maun mukaan marja/hedelmäpyreetä tai sosetta. Suklaatäyte on tehty sulattamalla haluttu suklaa ja sekoittamalla maustamattomaan tuorejuustoon/mascarponeen. Päällä Flora Vispistä pursotukset. Koristelu oman maun mukaan.

 Tummat kupit (kaupan valmiita):
unelmakääretorttupohjaa
maitokahvia
mansikkapyreetä
minttukrokanttisuklaatäytettä
Flora Vispiä
mansikkapyreetä
sydänströsseleitä                                                                                                                                                          helmiäisiä

 Vaalenpunaiset kupit (itse tehty valkosuklaasta + pinkistä tomuväristä):
unelmakääretorttupohjaa
kaakaota
mangosdosetta
maitosuklaa-mascarponetäytettä
Flora Vispiä
valkosuklaata                                                                                                                                                          vaaleanpunaisia koristerakeita
marsipaanisydämiä

 

Kilpailukuva:

Kilpailussa Cups of Love oli saanut mm. seuraavanlaisia perusteluja:

- Ulkonäkö upea ja reseptit maistuvia. Uusia ideoita.
- Nähty vaivaa. Voisin kokeilla itsekin. Sopii teemaan. Kauniita
- Näyttää ja vaikuttaa niin herkulliselta, että varmaan kieli menisi mukana.

 

Jään innolla odottamaan palkintoa! Tuskin pysyn enään housuissani...