Järjestin blogissani arvonnan, 3-vuotisen bloggailuni kunniaksi. Viesteihin toivoin ideaa maalattavaan kakkukuvaan ja muutenkin sai esittää toiveita ja ideoita kakkujen ulkonäöstä/toteutuksesta/koristelusta. Kilpailu oli voimassa heinäkuun ajan ja viestejä saapui yhteensä 45kpl -osa viesteistä sisälti useamman idean ja muutaman viestin oli kirjoittanut sama henkilö. Varsin kiitettävä osaanotto siis.

Ja olipas muuten voittajankin valintakin vaikeaa. Lueskelin ajatuksen kanssa viestejä läpi, useampaan eri otteeseen. Monta hyvää ideaa löytyikin. Mutta myös paljon ehdoteltiin jo valmistamiani kakkuja kuten Pikku Myy, Mikki Hiiri, Twilight, Madagascar, Ice Age ja Tohtori Sykerö. Toki samasta aiheesta voisi tehdä kakkuja lukemattomia määriä, mutta nyt halusin nimenomaan jonkun toteuttamattoman hahmon/idean.

Joten valitsin voittajan lopulta sen mielikuvan mukaan, mikä minulle kakun kuva-aiheesta muodostui. Arvonnan voittajaksi valitsin Tarinoita ryytimaan reunalta -blogin Minnan.

 

Minna kirjoitti 14.07.2010 - 21:53
Minä pyydän nyt Sinulta, pyysin kerran jo aiemmin eräältä toiseltakin, että voisiko tulla kakku Muumien Möröstä <3 Minä tykkään niin kovin hyisestä Möröstä, vaikka monet sitä vieroksuu. Mörkö on niin kovin yksinäinenkin, vaikka ei haluaisi muuta kuin tulla rakastetuksi. Meissä kaikissa asuu sisällä pieni mörkö, se joka joskus murisee ja on väliin aika jäätäväkin, mutta joka sitten kuitenkin vaan hellyyttä kaipaa =)
Helteistä, ei ollenkaan jäätävää heinäQta! ;)

Ja koska eräs toinenkin idea herätti mielenkiintoni, päätin valita myös pienen lohdutuspalkinnon saajan. Se menee Barbapapa -ideasta blogittomalle Sarille.

Sari kirjoitti 26.07.2010 - 00:17
Moi! Ja onnea 3-vuotiaalle blogille! Olen vierailulla ihka ekaa kertaa blogissasi. Oikeastaan nyt lomallani on tullut selailtua enemmän näitä leivontablogeja ja aivan ihania sellaisia olen löytänytkin! En tiedä onko jo toteutettu esim. Kiroileva siili tai Viivi & Wagner aiheita?! Barbapapa hahmot ovat kanssa söpöjä...
 
Voittajakakun pyrin valmistamaan elokuun/syksyn aikana. Barbapapakakunkin haluan kyllä ehdottomasti vielä tulevaisuudessa tehdä, mutta ajankohta on vielä avoin.
 
Kiitos osallistujille ja onnea voittajille. Laittakaahan voittajat sähköpostia tulemaan, niin koottuani palkinnot saan ne teille eteenpäin!!