Pääsin toteuttamaan kesällä toiveesta toisen kerroskakkuni. Toiveena oli massakuorrutteinen kakku poikavärein ristiäisjuhlaan. Tyylisuuntaa sain kuvien muodossa ja toteutuspuolikin onnistui kohtalaisesti, jos nyt ei lasketa pientä mokailua rusettien ja kiinnitysten kanssa...Pohjana kakussa kuuden ja kolmen munan sokerikakkupohjat.

Täytteenä toiveesta pätkismousse ja vaniljamousse molemmissa kakuissa. Mousset sen verran jämäköitä, ettei kakkuun tarvinnyt lisätä mitään tukimateriaalia.

Kakun pinnalla sokerikreemi. Kuorrutus itse tehtyä sokerimassaa. Ruskeat osat värjätty kaakaojauheella, joka myös antaa kivan maun kuorrutteeseen. Siniset osat värjätty Wiltonin elintarvikevärillä. Osa koristeista vaahtokarkin makuista kaulintamassaa.Kakun pinnalla koristeena olevat tossut, postattu blogiini jo aikaisemmin, ne löytyvät täältä.

Lisäksi kakkuun toivottiin koristeeksi palikat, joihin pikeerillä olen kirjoittanut pojan nimen. Rusetit toivottiin kakkuun myös, niiden kiinnitys ei oikein meinannut onnistua ja välipritsauksetkin meni niin vinoon käsivapinasta johtuen...harmittaa kovasti, mutta kiire ei ole kakkujen tekemisen kanssa kovin hyvä yhtälö.Samoihin juhliin matkasi lisäksi:
-Fantasiapikkuleivät rristiäisiin
-Sydän kinkkuvoileipäkakku
-Sydän lämminsavulohivoileipäkakku