Olemme tehneet tarjouksen yhdestä ihanasta asunnosta ja jo seuraavana päivänä sitten välittäjä soitti, että meidän tarjous on hyväksytty. Ääk, asuntokaupat odottavat! Mikä ihana tekosyy leipoa kakku työpaikalle -Ne varmaan odotti jotain talon muotoista suurta taideteosta, toivottavasti eivät pettyneet, koska melkein unohdin koko kakun koristelun (Voiko niin todella käydä? Nähtävästi voi...).

1380074.jpg

Pohjana neljän munan kaakaoinen sokerikakkupohja.
Kostutettu vanilja cappuccinolla.

Marjatäyte:
1pss Blå Bandin vadelmamoussea
1,5dl maitoa
1,5dl mansikkasurvosta
1prk maustamatonta tuorejuustoa
1,5dl flora vispiä
3 liivatelehteä
1dl mehua
ripaus sokeria

Sekoita vadelmamousseainekset kylmään maitoon. Vatkaa sähkövatkaimella voimakkaasti useamman minuutin ajan ja laita jääkaappiin tekeytymään. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita mansikkasurvos ja maustamaton tuorejuusto. Liota liivatteet pieneen tilkkaan mehua ja anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos ohuena nauhana kokoajan sekoittaen mansikka-tuorejuustoseokseen. Ota vadelmamousse jääkaapista ja yhdistä mansikkaseoksen kanssa. Lisää seokseen vaahdotettu flora vispi. Sokeria laitoin vain pienen ripauksen, että tämä täyte jäi vähän raikkaammaksi -makeutta nimittäin oli tossa toisessa täytteessä, jo suklaiden takia.

Suklaatäyte:
100g fazerin sinistä
50g valkosuklaata
vajaa 2dl flora vispiä
1prk vaniljatuorejuustoa
1dl flora vispiä

Laita vajaa purkillinen flora vispiä kattilaan ja pilko sekaan suklaat. Anna suklaiden sulaa tasaiseksi massaksi ja laita jääkaappiin kylmenemään. Vaahdota jääkaappikylmä suklaaseos ja lisää joukkoon vaniljatuorejuusto ja vaahdotettu flora vispi. Tähän ei tarvitse liivatetta, koska massa itsessään on aika jämäkkää.

Laita kakku painon alle tekeytymään seuraavaan päivään asti.

1380066.jpg

Kakun päälle laitoin vanilja cappuccinolla maustettua flora vispiä.

1380069.jpg

Unohdin siis totaalisesti kakun jääkaappiin ja sitten kiireessä väsäsin ennen lähtöä päälle aika simppelit koristukset.

1380088.jpg

Päällä flora vispi pursotukset, jotka suihkutettu helmiäissuihkeella (ei ehkä kuvasta kovin erotu, mutta kimalsi kuitenkin kauniisti). Nopsasti päälle kaupan valmiita suklaarullia ja suklaa-minttutikuista tein kakun päälle talon. Oishan tuo tietty hienompikin voinut olla, mutta aina ei löydy aikaa väsäämiseen.

1380078.jpg

Niin ja kesällä sitten muutetaan uuteen kotiin!