Entinen työkaverini meni Juhannuksen aikaan naimisiin Maistraatissa. Hän halusi kuitenkin järjestää sukulaisille kahvituksen jälkeenpäin. Toiveena oli kaksi samanlaista/tyylistä kakkua kuin nämä. Ihan tavallisia kermakakkuja siis, ilman mitään koristeita.

Pohjana kaksi kuuden munan sokerikakkupohjaa, jauhoina käytetty vain perunajauhoja, joten ovat samalla gluteenittomia. Vuoat jauhotin gluteenittomilla korppujauhoilla. Kostutukseen käytetty vaniljamaitoa.

Täytteet samat kuin näissä ylioppilaskakuissa, eli vadelma- ja vaniljamousset. Täytteet valmistettu vähänlaktoosisina.

Pursotukset ja pinta flora vispiä.

Vähän jännitti pohjien valmistus, sillä en ole aikaisemmin tehnyt gluteenittomia pohjia vain perunajauhoa käyttäen. Tein pohjat edellisenä päivänä ja annoin niiden paistua normaalia pidempään. Koostumus oli hyvä, vaikkakin vähän normaalia murenevaisempi.

Kakkuihin tilaaja itse laittoi oranssihtavia oikeita ruusuja koristeeksi, sekä mahdollisesti jonkun hääparikoristeen.

Onnea T&J!