Aineksi jäi taas vähän yli, joten päätin tehdä nimensä mukaisesti ylijäämäkakkua. Tämmöinen siitä sitten tuli...

1072656.jpg

Pohja on neljän munan kaakaolla maustettu kakkupohja.

Täyte:
1prk maitorahkaa
1prk flora vanillaa
50g geishaa
25g valkosuklaata
25g fazerin sinistä
1dl wiener nougat crushia
1 tetra (210g) muksu mangososetta
4 liivatelehteä
tilkka kahvia

Sulata suklaat. Vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää sen joukkoon sulatettu suklaa ja wiener nougat crush. Käytin vähän sekaisesti kaikkea sitä suklaata mitä oli jäänyt toisesta kakusta yli. Sekoita maitorahkan joukkoon mangosose ja liota liivatelehdet. Purista liivatelehdet kuiviksi ja lisää ne kuuman kahvin joukkoon. Kaada liivateseos varovasti kokoajan vatkaten maitorakaseoksen joukkoon. Yhdistä flora vanilla vaahtoseos ja maitorahka. Täytteeseen en käyttänyt ollenkaan sokeria, koska suklaassa sitä kuitenkin on.

Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja kostuta vaniljamaidolla. Jaa täyte kahteen osaan ja laita se kakun väliin. Anna hyytyä vähän aikaa kylmässä.

1072690.jpg

1072711.jpg

Päälinen on marispaania. Koristeet tehty punaisella pastavärillä värjätystä marsipaanista, kiinnitetty valkoisella sokerikuorrutteella. Reunapursotukset flora vispiä -tiukille meni, sillä vaahto riitti juuri ja juuri noihin reunapursotuksiin. Kukkien koristeena muutama vaaleanpunainen koristekuula, mitä sain SLY:ltäni.

1072662.jpg

Täyte ei kaivannut kyllä yhtään sokeria, koska päällinen oli kuitenkin sen verran makeaa. Mutta hyväähän tuo oli, taas vaihteeksi...