Jo kesällä rippijuhliin matkasi suolaiseksi tarjottavaksi tämä kinkkuvoileipäkakku, yhdessä savulohivoileipäkakun kanssa. Päivitykset on taas vähän kasaantuneet, mutta vaika toki muistella lähes puolen vuoden päähän täytteitä yms.



Pohja:
1½ pkt ruispaahtoleipää


Kostutus:
n.5dl kasvislientä (vettä+KNORR fond du chef vegetable)


Täyte:

n.800g palvikinkkua

1prk maustettua tuorejuustoa (oman maun mukaan, itse laitoin ruohosipuli)

2prk creme fraishea

2prk italiansalaattia

½prk sinappikurkkusalaattia

Tuoretta basilikaa

aromisuolaa

pippuria

sitruunan mehua
 

Kuutioi kinkku ja yhdistä aineet. Sekoita tasaiseksi tahnaksi ja mausta mielesi mukaan. Täytä kostutettujen leipäpalojen kanssa vuoronperään. Leipäkerroksia tuli tällä erää 3 ja täytettä näin ollen reilusti kahteen väliin.
 

Kuorrutus:

1prk maustamatonta tuorejuustoa

1prk ruohosipuli tuorejuustoa

1prk creme fraishea

aromisuolaa

pippuria

sitruunan mehua

 

Koristeena:

kinkkuruusut

Herneenversoja

kuivattua sipulirouhetta




Samoihin juhliin matkasi lisäksi:
-Jalkapallokakku
-Mansikkakermakakku
-Savulohivoileipäkakku
-Herrasväen pikkuleipiä