Jo kesällä rippijuhliin matkasi suolaiseksi tarjottavaksi tämä kinkkuvoileipäkakku, yhdessä savulohivoileipäkakun kanssa. Päivitykset on taas vähän kasaantuneet, mutta vaika toki muistella lähes puolen vuoden päähän täytteitä yms.

Pohja:
1½ pkt ruispaahtoleipää
Kostutus:
n.5dl kasvislientä (vettä+KNORR fond du chef vegetable)
Täyte:
n.800g palvikinkkua
1prk maustettua tuorejuustoa (oman maun mukaan, itse laitoin ruohosipuli)
2prk creme fraishea
2prk italiansalaattia
½prk sinappikurkkusalaattia
Tuoretta basilikaa
aromisuolaa
pippuria
sitruunan mehua
Kuutioi kinkku ja yhdistä aineet. Sekoita tasaiseksi tahnaksi ja mausta mielesi mukaan. Täytä kostutettujen leipäpalojen kanssa vuoronperään. Leipäkerroksia tuli tällä erää 3 ja täytettä näin ollen reilusti kahteen väliin.
Kuorrutus:
1prk maustamatonta tuorejuustoa
1prk ruohosipuli tuorejuustoa
1prk creme fraishea
aromisuolaa
pippuria
sitruunan mehua
Koristeena:
kinkkuruusut
Herneenversojakuivattua sipulirouhetta

Samoihin juhliin matkasi lisäksi:
-Jalkapallokakku
-Mansikkakermakakku
-Savulohivoileipäkakku
-Herrasväen pikkuleipiä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.