Blogini täytti jo kesällä juhannuksen aikaan 4v. Järjestin tämän kunniaksi blogissani arvonnan, jossa pyysin kommentteihin samalla myös uusia/vanhoja/suosikkeja ideoita kakkujen täytteisiin. Voittajat ilmoitin blogissani täällä. Laskurin avulla arvonnan voittajaksi paljastui Rekkaleski. Halusin myös yhdestä loistavasta täytereseptistä lähettää lohdutuspalkinnon ja se meni Jonnalle.

Rekkaleskelle lähti tämmöinen palkinto:

Turkoosiin laatikkoon kasasin kesän keltaisen/aurinkoisen tervehdyksen, jossa oli mantelimassaa, värikkäitä strösseleitä, sitruunajauhetta, hasselpähkinä kakunkuorrutetta, kukkamuotti, Wiltonin keltaista glitteriä, keltaista värisokeria, keltainen koristetuubi, pussinsulkijoita sekä tietenkin kortti tervehdyksineen.

Lohdutuspalkinto kinuskitäytteestä Jonnalle:

Turkoosiin maksikirjepussiin oli kätketty oranssi lohdutuspakinto: Heriolin sydänmuotti, muffinssivuokia, appelsiini marmeladia, appelsiinijauhetta, koristegeeliä tuubissa, kahta erinlaista koristeraetta, pussinsulkijoita ja tietenkin kortti tervehdyksineen.

Valitettavasti meneillään olevien kiireiden takia vasta nyt palkinnot ovat saapuneet vastaanottajilleen. Pahoittelen postituksen viivästymistä. Toivottavasti paketeista on saajilleen leivontaharrastuksen kanssa iloa!