Tein kaksi erilaista Autot -aiheista kakkua, tässä reilu pari viikkoa taaksepäin. Toiseen kakkuun oli toiveena Salama, Jasu Juntti ja Kunkku (itse kakku löytyy täältä) ja tähän toiseen oli toiveena parhaat ystävykset Salama ja Martti. Kuva maalatuista kakkukuvista löytyy jo blogistani täältä. Aikaisemmin olen tehnyt tämän saman aiheisen kakun.

Pohjana kolmen munan sokerikakku, kostusukseen käytetty vaniljavettä.

Täytteeksi toivottiin mansikka- ja suklaamoussea.

Kakuun oli toiveena myös runsaat kermapurostukset, jotka eivät tässäkään kakussa onnistuneet. Flora vispi ei vain vaahtoutunut yhteistyössä, ei edes vaniljakreemijauheen kanssa. Joten piti keksiä jotain muuta ja tällä kertaa se oli suklaakreemi, jonka sitten häthätään pruuttasin kakun reunoille.

Koristeena kakun pinnalla valkoisia ja ruskeita strösseleitä, marsipaanista tehdyt ympyrät tomutettu punaisella tomuvärillä. Kirjaimet mustaa sokerimassaa. Keksi on Kantolan Drops (mud cake), johon laitoin keskelle "vanteet". Muutamien sattumusten summana, en sitten kauniisti saanutkaan enään Salamaa mahtumaan Martin kanssa kakun pinnalle, joten laitoin sen sitten mukaan koristeeksi -sen voi halutessaan sitten läntätä kakun reunalle tai käyttää itsevalmistamaansa kakkuun koristeena.

Onnea Hugo ja pahoittelut kämmäilyistä!