Näiden autokakkujen lisäksi ristiäisiin lähti suolaiseksi tarjottavaksi iso kinkkuvoileipäkakku. Toiveena oli yhdessä välissä ananastäyte, muutoin ei erikoisempia toiveita ollut. Joten tein tämän aika saman kaavan mukaan kuin aikaisemmatkin.

Leipänä käytin tällä erää kaksi pakettia ruispaahtoleipää ja paketillisen realia. Näin ollen täytekerroksia tuli kolme, Keskimmäiseen väliin tuo toivottu ananastäyte (ananasmurskaa ja maustamatonta tuorejuustoa), muutoin reunimmaisissa täyteväleissä perus kinkkutäyte. Lähes samlla kaavalla kuin tässä kakussa (täytteessä enemmän kinkkua, ei sinappikurkkusalaattia ja täytteeseen lisätty tuoretta basilikaa ja sitruunamehua raikastamaan kokonaisuutta). Kostutukseen käytetty tällä erää maitoa.

Pinnalla ruohosipuli tuorejuustoa, creme fraishea ja mausteita. Koristeena kaksiväristä salaattia reunoilla ja kakun pinnalla kinkkuruusuja, tuoreita basilikan lehtiä ja herneenversoja. Tällä erää mallia otettu tästä aikaisemmin tehdystä kakusta, johon tilaajat olivat tykästyneet. Yksinkertainen ja helppo koristelu, tällä erää vähän toisella tapaa tehtynä.

Kakusta tein niin isoin, kuin vain tuohon isoimpaan kakkulaatikkoon mahtui.

Lähikuvaa vielä koristeluista:

Toivottavasti kakku maistui. Ja joskus pitänee itsekin tuota ananastäytettä testata, vaikkaan en tiedä oliko se juuri sellainen mitä toivottiin.