Salaisen Leivontaystävän 6-kierroksen viimeinen paketti ja paljastus saapui tänään. Kyllä oli ilo taas ylimillään, kun suuntasin postiin pakettia hakemaan. Matkalla ehti vähän miettiä salaisen ystäväni henkilöllisyyttä, mutta salaisuus silyi kyllä loppuun asti -Mitään aavistusta minulla ei edes ollutkaan!

Tässä minulle saapuneen paketin sisältö kaikkine ihanuuksineen:

1240323611_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa taustalla olevassa ihanan keväisessä kirkasvärisessa lahjakassissa oli kaikki nämä:

-levy pandan tummaa suklaata

-levy maraboun daim -suklaata

-tupla mint -suklaapatukka

-3 erilaista muottia (enkeli, kukka ja sydän)

-purkki appelsiinin makuisia koristerakeita

-kuorimaveitsi

-lautasliinoja

-ihana turkoosi metallinen sanko

ja kortti paljastuksineen!!

 

Mielettömät kiitokset tästäkin aivan ihanasta lähetyksestä. Kaikki olivat minulle mieluisia ja tässä paketissa etenkin hyvin yhteen nidottu värimaailma sai minut vallan mykistymään -rakastan turkoosia. Poikanikin totesi, että "Äiti sää olet varmasti iloinen, kun kaikki on sun lempivärisiä". Ja olen kyllä! Kaikille paketin tarvikkeille varmasti löytyy käyttöä, vielä pitää vain miettiä mihin tarkoitukseen raaskin tuon pienen sangon laittaa...

Salaisena Leivontaystävänäni 6-kierroksella toimi Villa Caramillan Arja! Ja en kyllä osannut aavistaa yhtään. Olemme jo aikaisemmin vierailleet toistemme blogeissa, mutta toivon, että jatkossakin pidetään yhteyttä blogimaailmassa! Suuret kiitokset kaikista ihanista paketeista!!

***

Itse toimin Salaisen Leivontaystävän 6-kierroksen ajan Juhlattaren parina!