Sain viikolla puhelun, jonka mukaan oli tarvetta viikonlopuksi kihlajaiskakulle. Täytteet toivottiin samat kuin tässä kakussa ja koristeeksi sormukset, nimet ja jotain hempeetä. Ei taas ajatus raksuttanut, mutta eikös sydämet oo aina niin hempeitä?

Pohjana kolmen munan suklainen kakkupohja, joka on kostutettu maitokahvilla.

Täytteenä toiveesta suklaamousse ja laitoin sitten kaveriksi saman, jota tilaajat olivat jo aikaisemmin päässeet maistemaan, eli appelsiinimoussen.

Pinta flora vispiä, vaahtoa tukevoituttu maitorahkalla ja vaniljakreemijauheella. Pursotukset reunoilla isolla ruusutyllalla -kenen lie blogista löysin tämän idean, loistava, sillä moinen tylla on jäänyt minulla lähes käyttöä vaille. Päällä kiehkurat isolla tähtityllalla.

Sydämet ja nimet tummaa suklaata, sydämet täytetty mansikkaisella tomusokerikuorrutteella. Joka jäi mitä ilmeisemminkin liian löysäksi. Kun laitoin nuo sokerimassasta tehdyt sormukset (viimeistelty helmiäisellä) sydämen päälle, rupesi täyte leviämään reunoje yli. Ei kauhean kaunis lopputulos. Heittelin kakun pintaan myös punaisia sydämiä koristeeksi.

Onnea kihlaparille ja toivottavasti kakku maistui!