Blogissani oli 4v blogitaipaleen kunniaksi arvonta. Arvontaika on päättynyt jo viikko sitten, mutta lomalainen on laiskotellut tulosten julkistamisen kanssa. Pahoittelut siitä. Kommentteihin toivoin ideoita ja omia suosikkeja kakun täytteiden suhteen. Arvonnan voittajan selvitti laskuri, jonne syötin osallistuneiden kommenttien määrän ja kone arpoi luvun.

***

Voittajakommentti tulee tässä:

Rekkaleski kirjoitti 27.06.2011 - 13:33
Onnea 4 vuotiaalle.
Oma suosikki on klassikko mansikkamousse, jota tulee thetyä aikapaljon. :)
Yksi täyte joka sunnuntaina tuli kokeilu listalle on tyrnicurd. Näin FST5 kanavalla Mat så in i Norden, jossa oltiin tehty curdiä tyrnistä, ja heti heräsi ajatus että varmaan sopii hyvin kakun täytteeksi.
 
Hurjasti onnea siis Rekkaleskelle arvonnan voittamisesta!
 
Lisäksi halusin myös itse valita yhden lohdutuspalkinnonvoittajan hyvästä täyteideasta, joka on mennyt jo kokeiluunkin. Tämän kommentin oli jättänyt seuraava onnelllinen:
 
Jonna kirjoitti 05.07.2011 - 16:42
Onnea 4-vuotiaalle! :)
Eniten tulee laitettua täytekakkuihin vadelmahillo+kinuskitäyte-yhdistelmää. Se on saanut paljon kehuja sellaisiltakin, jotka eivät normaalisti edes suostu syömään täytekakkua. ;) Kinuskitäytteen teen seuraavilla suhteilla: 2 dl kuohukermaa, 2 dl fariinisokeria (kiehautetaan, jäähdytetään ja vatkataan vaahdoksi), 1 prk rahkaa, 1 prk kermaa vatkattuna ja vaniljakreemijauhetta tai liivatetta hyydyttämään.
 
***
 
Palkinnot ovat jo osittain koottu, mutta haen niihin ensi viikolla täydennystä kesälomareissulta, joten lähtevät eteenpäin saajilleen myöhemmin. Kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille ja voittajat voivat laittaa yhteystietoja jo sähköpostiin tulemaan, niin saadaan sitten palkinnot perille.