Ihana entinen työystäväni pyysi minua tekemään kakun hänen miehensä syntymäpäiväjuhliin. Toiveissa oli kitara jossain muodossa, koska sankari soittaa kitaraa. Useiden sattumien summan takia, en saanut hankittua sitten kakkulaatikkoa tätä kakkua varten. Joten minun täytyi unohtaa idea muotokakusta (kitaran muotoinen kakku olisi ollut ihana, mutta aivan liian suuri toteuttaa minulla olevien kupujen alle). Suklaasta sitten vihdoin ja viimein päädyin pursottamaan kakun päälle kitaran.

2127460.jpg

Pohjana kaksi viiden munan kääretorttupohjaa.

Täytteet tilaajan pyynnöstä mansikka- ja valkosuklaamousse.

Mansikkamousse:
2prk flora vispiä
1prk maitorahkaa
3dl mansikkasosetta
5 liivatelehteä
tilkka vettä
sokeria

Valkosuklaamousse:
2prk flora vispiä
1prk maustamatonta tuorejuustoa
1,5 levyä pandan valkosuklaata
5 liivatelehteä
tilkka vettä

2127462.jpg

Koristeluun 2prk flora vispiä vaahdotettuna. Vaahtoa tukevoitettu puolikkaalla purkilla maitorahkaa ja ripauksella vaniljakreemijauhetta. Vaahtoon makua antamaan lisätty 2rkl tiramisumakusiirappia ja ripaus sokeria.

Koristeena sirtuunaströsseleitä, mantelilastuja, glitteriä, marsipaani kukkia ja lehtiä, sokerimassasta tehty lilja ja suklaasta siirtokuvarkilla tehtyjä kolmioita. Kitara purostettu suklaasta ja pritsaukset samoiten -Nekin olisivat voineet olla vähän onnistuneemmat, mutta sitä pitää ehdottomasti vielä harjoitella.

2127469.jpg

Koristelun PITI olla yksinkertainen (näin olin itse mielessäni ajatellut), mutta sitten tulee tämä ilmiö, että laitan vielä vähän tota ja tota... Ja homma karkaa totaalisesti lapsesta. Tämmöinen sekasoppa siitä sitten lopulta tuli.

Onnea Timo!