Tein kakun pienen pojan syntymäpäiville. Viime vuonna toiveena oli Turtles ja Donatello kakku. Tänä vuonna kuvatoiveena oli Spiderman. Kuvan maalatusta kakkukuvasta löydät jo blogistani täältä. Itse kakku taas meni niin pieleen kun vaan olla ja voi...Aina ei voi onnistua, sillä kuvaaminen oli ihmeen vaikeaa. Ja kuvista jäi tummia...

Pohjana kolmen munan sokerikakku, kostutukseen käytetty vaniljamaitoa.

Täytteenä toiveesta banaania, mansikoita ja kermavaahtoa. Muussasin banaanit ja lisäsin sekaan aavistuksen sitruunamehua, tummumisen estämiseksi. Sitten laitoin tuoreita mansikoita viipaleina ja kermavaahtoa päälle. Täytettä tuli kahteen kerrosväliin.

Kuvan alla sokerikreemi. Pinta marsipaania ja sokerimassaa. Kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa kuvan kakun pinnalle jo edellisenä iltana ja voin kertoa, että ei tarvitse kokeilla moista uudestaan. Vaikka kakku ei ollut kuvun alla, alkoi kuvan värit (etenkin nuo valkoiset silmät) leviämään ja vaativat vähän paikkausta. Argh, sain tästä itselleni varsinaisen murheenkryynin. Enpä ole turhaan sanonut kakun olevan parhaimmillaan samana päivänä.

Hämähäkinverkko tehty mustalla Candy Meltsillä. Pursotukset flora vispistä ja epäonnistuivat niin ikään. Pursotustyyli samanlainen kuin tässä kakussa. Kirjaimet ja numerot valkoista sokerimassaa.

Onnea Oskarille ja toivottavasti kakku edes maistui hyvälle!