Äidilläni on huomenna syntymäpäivät, mutta koska hän ei ole silloin maisemissa -Juhlimme kakun kera jo viime sunnuntaina. Pitkään oli ollut mielessä idea suklaisesta kakusta, jossa olisi täytteenä päärynää. Nyt oli sopiva hetki toteuttaa se.

1237724290_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana neljän munan suklainen kakkupohja. Itse pohjaankin lisäsin sulatettua suklaata!

Täytteenä päärynäsosetta, säilykepäärynöitä siivuina ja mousse, jossa oli suklaarouhetta ja marianne crushia. Ajatuksena oli tehdä joku paksuhko vaniljakastikemousse, mutta se tekohetkellä tyystin unohtui. Ihan hyvää oli näinkin.

Pinnalla suklaaganache fazerin sinisestä, joka ei millään tahtonut jämähtää. Niinpä purostukset tuppas vähän valumaan ja pintakaan ei ollut tasainen (kuplia), mutta kai tästäkin ottelusta taas jollain tasolla viisastuttiin. Tuntemattomia ovat suklaan tiet.

Reunoilla ja päällä siis flora vispi pursotukset, vaahtoa jämäköitetty maitorahkalla ja vaahtoon lisätty pari tippaa vanilja-aromia.

Koristeena tummasta suklaasta silikonimuotilla tehtyjä kukkia (jotka viimesitelty kimallejauheella), sokerimassasta tehtyjä kukkia, valmiita suklaalehtiä, sokerihelmiä ja helmiäisiä.

1237724190_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onnea Äiti!!