Eräänä iltana tein tämmöistä suolaista purtavaa. Edellisestä kerrasta lienee vuosia, vuosia aikaa. Joten ihan kiva oli kaivaa arkistoista vanhoja reseptejä. Alkuperää en muista, mutta tämä maistuu erityisesti raikkaan salaatin kera.
Pohja:
6dl maitoa
3 kananmunaa
1tl suolaa
pippuria myllystä
2½dl vehnäjauhoja
50g margariinia
Valmista pannukakkutaikina ja paista 225 asteessa noin puoli tuntia. Valmista paistoaikana täyte.
Täyte:
700g paistijauhelihaa
1 sipuli
mausteita oman maun mukaan
1½rkl vehnäjauhoja
1prk ranskankermaa
150g juustoraastetta (säästä osa kääryleen pinnalle)
Levitä täyte pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tapaan. Lisää rullan pinnalle loput juustoraasteesta. Paista vielä n.5minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi ja tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.