Tiimari lopettaa yhteistyön Confetin kanssa ja tästä syystä leivontarvikkeita myydään Tiimareissa puoleen hintaan. Olen nyt jo kahdesti käytynyt hamstraamassa vähän tavaraa varastoon, koska hinnat ovat kuitenkin huokeita ja suurinosa ikuisesti säilyviä (esim. muffinssivuoat),

Satsasin tällä erää vain Wiltonin tuotteisiin, koska ne ovat laadukkaita ja hyväksi havaittuja. Mukaan tarttui: 3pkt minimuffinssivuokia, paketti punaisia ja vihreitä isoja muffinssivuokia, paketti vaaleanpunaisia foliovuokia, keltaista glitteriä ja kimellegeeliä, valkoinen ja vihreä elintarvikeväri, safari aiheisia pusseja, punavihreää kuorrutetta tuubissa ja hopeisia strösseleitä.

Olen kuullut huhuja, että yhteistyö lopettiin Confetin kalliiden tuotteiden takia. No, laatu maksaa. Nyt ilmeisesti Tiimari aloittaa yhteistyön jonkun halvemman valmistajan kanssa, ainakin Iloleipurin nimeä on heitelty ilmoille, mutta varmuutta asiaan ei ole vielä tullut. Minusta on ollut hieno juttu, että Confetin tuotteita on saanut ilman postitusta täältä läheltäkin. Olisinpa ollut mm. näiden hääkakkujen kanssa varsin pulassa, jos Jyväskylästä ei olisi saanut punaista sokerimassaa. Wiltonin tuotteita muutenkin olen pitkin vuotta käynyt täydentämässä Tiimarissa. Minua ei iloleipurin tuotteet niin kiinnosta, niitä saa jo joka marketista... Jatkossa pitänee taas iskeä sitten Confetin neittikauppaan.