Kakkutoiveena oli Ducatin punainen täytekakku, synttärisankarille yllätysjuhliin. Sankarilla on Ducati Monster -moottoripyörä, joten siitä idea sitten kakkuunkin. Eipä tästä kovin miehekäs kakku tullut, mutta toivotaan että kelpasi..

Pohjana kuuden munan sokerikakku. Kostutukseen käytetty vaniljamaitoa.

Täytteeksi toivottiin mansikka- ja valkosuklaamoussea, mutta koska tuo ei vähälaktoosinen ja tietoa allergioista ei ollut, päätettiin kuitenkin varmuuden vuoksi tehdä vähälaktoosinen kakku. Täytteiksi vaihdoin siis mansikka- ja vaniljamoussen.

Kakun pinta toivottiin olevan ducatin punainen. En uskaltanut alkaa värjäämään itse, joten ostin Tiimarista confetin valmista punaista sokerimassaa, joka näytti olevan kirkkaan punainen. Sokerimassan alla sokerikreemi, jota maustoin mansikka aromilla. Reunoille toivottiin kermaa, joten taaskaan en päässyt kuorruttamaan koko kakkua massalla. Reunat sliipattu raapalla, pursotukset tehty isolla tähtityllalla kakun alareunaan ja pinnalle.

Lehdet ja kukat sokerimassaa. Laatta kertoo paljon sisarusrakkaudesta. Maalaukset tehty marsipaanille. Mustat pritsaukset candy meltsiä. Koristeena Wiltonin kultaista koristegeeliä. Pursotusten pinnalla lakritsihippuja.

Onnea Monsterille!